Dancing-Youth (DA-YO)

IMG_8897IMG_8873

Dancing Youth (Da-Yo) som er en del av kulturhuset X-Ray og undergruppen/springbrettet til www.Cre-8.no som blant annet var med i mitt dansecrew, Norske talenter etc. er et respektert og populært fritidstilbud for mange ungdommer i Oslo – stor Oslo. Gruppen ble dannet i 1987 og har vist seg som en av landets mest levende ungdomsmiljøer med dans, teater og forebyggende arbeid.

Da Da-Yo startet opp var det få tilbud for gutter og jenter som hadde lyst til å danse. Dette fikk 3 gutter og en jente til å starte Da-Yo. Gruppen arbeider målbevisst med koreografi, ungdomskultur, kunstneriske uttrykksformer og holdningsskapende arbeid. Gruppen har nulltoleranse for bruk av rusmidler, vold, og diskriminering blant ungdom.

Da-Yo har tilbud 2 dager i uken for ulike nivåer :

Tirsdager er det Nybegynner/Åpent nivå kl:1700-1900. Her trenger du ikke å ha danset før og vi starter fra «scratch» med teknikk trening og enkel koreografi. Når man er klar for å rykke opp et Nivå starter man å trene på Fredager kl:17-20.Dette er showgruppa DAYO (Dancing-Youth). Her er det fokus på mer avansert koreografi, selvutvikling ,samarbeid som en gruppe og showtrening.

DaYo er åpent for deg som er mellom 12-19år, som ønsker å lære noe og delta i et miljø med rytmer, dans, teater, musikk og ikke minst samhold.

Nye medlemmer er velkommen etter sommeren ved skolestart i August 2015 !

Har du spørsmål send en melding på innboksen til  DAYO siden :

https://www.facebook.com/pages/DAYO/1426870507529767

Mål Dancing-Youth setter fokus på:

Øke selvtillit og mestring gjennom treninger og øving

Direkte instruksjon og oppøving av talent til å utvikle koreografier og show

Aktivisere ungdom i noe de selv liker, lærer noe av og som de kan dele videre.

 

Cre-8 your Path….

 

Kommentarer er stengt.